ABSOLUT lanseaza aplicatia de Facebook "ABSOLUT REMIX"

ABSOLUT lanseaza aplicatia de Facebook "ABSOLUT REMIX"

ABSOLUT se asociaza cu grupul electro pop Swedish House Mafia, care a creat mixul muzical "ABSOLUT GREYHOUND" inspirat din cocktail-ul cu acelasi nume, potrivit unei informari din partea G2 Romania. Activarea a fost dezvoltata sub umbrela conceptului "cocktail de gusturi si sunete".

Colaborarea ABSOLUT si Swedish House Mafia este comunicata si prin intermediul aplicatiei de Facebook "ABSOLUT REMIX", in cadrul careia utilizatorii sunt incurajati sa remixeze piesa "ABSOLUT GREYHOUND". Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor o gama de efecte si indicatii care faciliteaza transformarea melodiei intr-un remix profesionist. De asemenea, utilizatorii isi pot inscrie in concurs un mix preferat si pot castiga o excursie la Stockholm la concertul Swedish House Mafia sau una dintre cele zece perechi de casti GREYHOUND.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated