Craft Interactive a dezvoltat o noua identitate online pentru HART Consulting

Craft Interactive semneaza noua identitate online a site-ului HART Consulting ca urmare a unei schimbari de filozofie a companiei de consultanta in resurse umane, potrivit unei informari de presa emise de reprezentantii agentiei. Astfel, Craft Interactive a oferit servicii de consultanta, dezvoltare de design interactiv, dezvoltare web, SEO, Search Advertising si Display Advertising.

Rebranding-ul isi propune sa transmita faptul ca HART Consulting este un jucator puternic pe piata de consultanta de HR, incepand sa ofere si servicii premium, accentuand ideea ca multe companii au nevoie de aceast gen de servici, desi nu o constientizeaza. Pentru a sustine noua pozitionare, una din actiunile vizate de companie anul acesta este publicarea a aproximativ 900 de articole de nisa pentru piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related