Noul website BM Stivuitoare, dezvoltat de Craft Interactive

Craft Interactive a dezvoltat website-ul pentru BM Stivuitoare, parte din grupul Bergerat Monnoyeur, informeaza un comunicat emis de agentie. www.bm-stivuitoare.ro a fost conceput cu un design minimalist, optimizand website-ul pentru motoarele de cautare. De asemenea, noul website functioneaza cu un CMS simplificat, care faciliteaza administrarea continutului publicat.

Obiectivul proiectului este transformarea website-ului intr-o componenta a viitoarelor campanii de performance marketing.


Vechiul website BM Stivuitoare

"De fiecare data cand iei un client de mana si il aduci din offline in online greutatile sunt dublate, ai nevoie de infuzii suplimentare de rabdare, dar satisfactiile sunt dublate si ele la randul lor. La ‘finalul zilei’ am obtinut un client entuziasmat, o echipa bucuroasa de un nou proiect si un nou teren de joaca pe care trebuie sa aratam ce rezultate obtinem. Iar acum incepe partea aia frumoasa ce-mi place mie, cea in care optimizam costurile prin care aducem noi prospecti clientului. Iar daca vom juca bine si vom castiga pariul vom distruge limitele online-ului romanesc, pentru ca vom ajuta un client sa vanda utilaje online", a declarat Liviu Florescu (Managing Partner, Craft Interactive)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, UX Design,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related