Rebranding-ul Musical Paket si strategia de promovare, semnate de Craft Interactive

Craft Interactive a realizat rebranding-ul, website-ul, a oferit pregatire initiala pentru motoare de cautare (SEO Setup) si consultanta pe AdWords pentru Musical Paket, agentia de turism muzical din Germania, informeaza un comunicat emis de Craft Interactive.

Procesul de rebranding a inceput in iulie 2012, in septembrie a fost lansat website-ul, iar din octombrie Craft Interactive a asigurat mentenanta pentru MusicalPaket.de. Culorile alese – alb si rosu – reprezinta simplitatea specific germana si energia spectacolelor.

Obiectivul proiectului a fost eficientizarea procesului de comanda. Astfel, in perioada octombrie – martie 2013, bounce rate-ul a scazut cu 40%, website-ul a avut 91.000 de vizitatori, care au generat peste 519.000 de afisari si 11.892 de solicitari de pachete. Cresterea performantei a fost de peste 30%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related