Impact iti aduce publicitate pe gustul tau

Vineri, 19 mai 2006, ora 14.00, in sala multimedia a Ministerului Culturii si Cultelor din Soseaua Kiseleff, nr. 30, Bucuresti, va avea loc gala ce va finaliza proiectul IMPACT, desfasurat in perioada 8-19 mai. Proiectul a fost lansat de Asociatia Studentesteasca "Voluntari pentru Idei si Proiecte", o initiativa al carei scop a fost acela de a dezvalui studentilor perspectiva din interior a viitoarei lor cariere.

Proiectul IMPACT, aflat in 2006 la cea de-a V-a editie, se adreseaza tinerilor interesati de publicitate si de o eventuala cariera in acest domeniu. Acestia au avut sansa sa descopere drumul unei idei, de la concept la realizare, de la unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniu. Dan Petre a facut analiza tendintelor actuale din publicitate, iar echipa McCann Erickson a prezentat toate aspectele publicitatii, de la strategie si media planning pana la copywriting si art direction.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related