Logout experience (LOX), de astazi disponibil prin intermediul Thinkdigital Romania

Logout experience (LOX), de astazi disponibil prin intermediul Thinkdigital Romania

Incepand de astazi, poza de cover a timeline-ului poate fi transformata in spatiu publicitar, foto sau video, informeaza un comunicat emis de Thinkdigital Romania. Logout experience, prescurtat LOX, este un format disponibil in exclusivitate prin Thinkdigital Romania, reprezentantul Facebook in regiune,

“Este cel mai vizibil format permis pana acum de Facebook, care ocupa practic peste 80% din suprafata ecranului, in momentul incheierii sesiunii pe platforma, cand utilizatorul se delogheaza. Peste 2 milioane de romani din cei peste 5,2 de useri zilnici activi folosesc Facebook de pe mai multe desktopuri – de exemplu unul acasa, altul la birou - , prin urmare se delogheaza pentru a-si pastra confidentialitatea datelor. Aceste delogari sunt vizate de noul format care, intr-o zi obisnuita, garanteaza cam 1,1 milioane de useri unici la o rata de click medie de peste 1%”, a declarat Dragos Stanca (Managing Partner, Thinkdigital Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related