Biblioteca Digitala Vodafone s-a relansat printr-un eveniment la care Mircea Cartarescu a acordat autografe digitale

Biblioteca Digitala Vodafone s-a relansat printr-un eveniment la care Mircea Cartarescu a acordat autografe digitale

Vodafone Romania anunta continuarea proiectului "Biblioteca Digitala" printr-o sesiune de autografe digitale acordate de catre scriitorul Mircea Cartarescu, informeaza un comunicat de presa emis de companie. Evenimentul a avut loc seara trecuta, in cadrul Vodafone Experience Store, unde scriitorul a oferit autografe personalizare pe editia digitala a celei mai recente carti ale sale, "Ochiul caprui al dragostei noastre".

Proiectul "Biblioteca Digitala Vodafone" a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu editura Humanitas, cu sprijinul Metrorex si McCann Erickson Romania.

Dupa ce initial Biblioteca Digitala Vodafone a fost disponibila in pasajul nou din statia de metrou piata Victoriei (M2), acum proiectul este disponibil sin Experience Store-ul din AFI Cotroceni si beneficiaza si de sustinerea librariei online elefant.ro, dispunand acum de titluri noi: 12 carti integrale, pasaje din peste 500 de titluri noi si fragmente din 10 audiobook-uri ale editurii Humanitas.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related