[Training IQads Kadett] Radu Ionescu (Kinecto) - Introducere in Social Media

[Training IQads Kadett] Radu Ionescu (Kinecto) - Introducere in Social Media

Joi, pe 28 martie, Radu Ionescu (Creative Director, Kinecto) va sustine un training IQads Kadett in cadrul caruia le va oferi celor prezenti o serie de notiuni introductive in Social Media.

Radu le va povesti juniorilor despre ce (mai) inseamna Social Media in Romania, despre cum like-ul nu trebuie confundat cu placutul in sine, despre modurile in care se construiesc povesti de succes in jurul unui brand pe Facebook si despre cum pot fi rezolvate problemele de customer care din Social Media. Prezentarea va continua cu obiectivele pe care brandurile si le seteaza in comunicarea pe Facebook si cu o analiza a utilizatorilor acestei retele.

Radu face parte de 11 ani din echipa Kinecto, una dintre cele mai mari agentii de interactive din Romania, pana in acest moment lucrand pentru clienti din domenii precum finante, imobiliare, pharma, educatie sau retail. Pana in 2002, a lucrat timp in grupul BMG, atat pentru divizia de publishing, cat si pentru Imedia, divizia de online.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related