Lumea SEO PPC #71: SEO si PPC in turism

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza o noua editie Lumea SEO PPC, dedicata industriei turismului. Aceasta editie va avea loc joi, 25 aprilie, incepand cu ora 18:30, in Tonka Soul Cafe.

Participantii vor asista la o discutie despre importanta turismului si despre amploarea pe care a cunoscut-o comertul online din perspectiva produselor si serviciilor turistice si despre tendintele si strategiile de marketing online pe care le au in vedere specialistii din SEO si PPC.

Speakerii din cadrul editiei cu numarul 71 sunt Radu Marcusu - Coordonator SEO in cadrul agentiei SEOmonitor, Catalin Macovei – PPC Travel Qualified Specialist si Ionut Munteanu - PPC Specialist & Trainer @WebDigital si organizator – Lumea SEO PPC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WebDigital

WebDigital este agenția de marketing online specializată în Pay Per Click Marketing, ce are ca scop protejarea investiției clienților săi. Canalele folosite de agenție sunt: Google, Facebook, Instagram, YouTube... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated