Lumea SEO PPC #120 – Industria de Publishing

Lumea SEO PPC #120 – Industria de Publishing

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza miercuri, 27 mai 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a 5a editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Tema acestei editii va fi Industria de Publishing. 

Cei 3 speakeri vor aborda tema Industriei de Publishing din punct de vedere al PPC Marketing si SEO. Speakerii editiei sunt: Alexandru Dragan (PPC Marketing Specialist, WebDigital), Olivian Breda (SEO Specialist, Freelancer) si Mihai Aperghis (SEO Specialist, Vertify). Cei 3 speakeri vor fi facilitati de Andrei Badeanu (PPC Marketing Specialist, WebDigital).

Alexandru Dragan are o experienta de peste 2 ani in PPC Marketing. A administrat zeci de campanii Google AdWords si Facebook Ads, precum si campanii pe platforme ca LinkedIn Ads si Bing Ads. In tot acest timp a manageriat peste 500.000 de euro investiti in peste 100 de conturi din diverse domenii de activitate.

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, si lucreaza in domeniu ca freelancer din 2009. Co-fondator Lumea SEO PPC, alaturi de Ionut Munteanu. Se ocupa de audituri de site-uri, atat pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de cautare), cat si legat de uzabilitate (experienta vizitatorilor pe site-uri).

Face, de asemenea, implementari de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiente secundare, invata de multe lucruri, chiar daca nu sunt in activitatea lui de baza – trimitere de newsletter-e, gestionare prezenta pe retele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat in liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internationale (ASE Bucuresti) si un masterat in comunicare si relatii publice (SNSPA Bucuresti).

Mihai Aperghis este specialist SEO, fondator al agentiei Vertify. Are experienta de peste 7 ani in domeniul serviciilor SEO si este specializat in campanii de content marketing si audituri si analize tehnice. Din 2014, acopera partea de SEO in HotSeat, un proiect dedicat construirii de strategii integrate pentru brand-uri in mediul online.

Discutiile vor fi facilitate de Andrei Badeanu – PPC Marketing Specialist la WebDigital.

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: mReady, WebDigital, Vinescu, Conversion, NewsMan, si 2Parale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related