Articole care fac referire la WebDigital

WebDigital

WebDigital este agenția de marketing online specializată în Pay Per Click Marketing, ce are ca scop protejarea investiției clienților săi. Canalele folosite de agenție sunt: Google, Facebook, Instagram, YouTube și rețeaua de websiteuri partenere Google. Integrează cu succes strategii și tactici specifice marketingului cu răspuns direct.

Agenția își propune să vadă lucrurile "altfel" în mediul online și să ofere tuturor categoriilor de clienți, mici, medii și mari, instrumentele potrivite pentru promovarea afacerilor lor. WebDigital îmbină caracteristicile unei agenții de media specializată în media buying cu elemente specifice unei agenții de publicitate online clasice prin oferta de servicii de strategie, asistență și consultanță în desfășurarea campaniilor de Pay per Click Marketing.

Analiza, raportarea și monitorizarea activității de promovare online este realizată prin Google Analytics, Facebook Analytics, Facebook Insights și tooluri specializate dezvoltate in-house.

Echipa WebDigital este agenție Certificată Google AdWords și se mândrește cu 9 specialiști Google AdWords: 4 consultanți, 4 specialiști și 1 trainer certificat Google.

WebDigital este organizată în 3 departamente specializate, unul dedicat menținerii relației cu clienții, unul specializat în monitorizarea și optimizarea campaniilor și unul dedicat activităților financiare și de comunicare. Client service specializat este un mare plus pentru afacerile cu care colaborăm.

În 2017 WebDigital a adus peste 1,25 milioane de conversii clienților din portofoliu, clienți care activează în industrii variate, cum sunt: evenimente, călătorii, piese auto, IT&C, fashion & beauty, sport, piese auto, obiecte sanitare, electrocasnice.

WebDigital desfășoară în prezent campanii cu focus major pe Google, Facebook și rețelele de website-uri și aplicații partenere ale acestora completând mixul de tactici prin desfășurarea de campanii în Instagram și Youtube pentru 101 proprietăți web distincte, gestionând 86 de clienți în portofoliu, în acest moment.

 

Ce beneficii ai dacă lucrezi cu WebDigital?

  • măsurabilitate
  • controlul asupra costului
  • transparența rezultatelor obținute
  • avantajul de a discuta despre strategiile Google AdWords pentru compania ta, în timp ce altcineva lucrează pe contul tău, fără a avea impact asupra timpului dedicat dezvoltării și optimizării.

 

Prezentarea serviciilor:

Agenția WebDigital este prima agenție din România specializată în Pay Per Click Marketing.

Nu dorim să dezvoltăm alte servicii ce țin de Online Marketing întrucât noi considerăm că fiecare trebuie să fie excepțional și pasionat de ceea ce alege să fie specialitatea sa.

 

Portofoliul de clienți:

Portofoliul agenției WebDigital este mixt. Acesta este format din clienți mici și clienți foarte mari, clienti e-commerce și non e-commerce, B2B și B2C, cu domenii de activitate diverse.

Printre clienții cu care am avut succes la WebDigital, se numără: untold.com, tui-travelcenter.ro, anvelope-autobon.ro, melkior.ro, sports.woomie.ro, germanquality.ro, autohut.ro, interlink.ro, intax.ro, neversea.com, eurogsm.ro, speedvet.ro, catmobile.ro, photosetup.ro, neobat.ro, olliegangshop.ro.

Echipa de management: Ionuț Radu Munteanu – Managing Partner, Mihai Alexandru Andrei - Head of consultants & Partner

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii WebDigital