UAPR organizeaza intalniri intre managerii agentiilor si studentii din industria de comunicare

Uniunea Agentiilor din Romania organizeaza o serie de intalniri intre managerii si studentii din industria de comunicare, in cadrul carora tinerii pot afla ce inseamna sa lucreze intr-o agentie si care sunt oportunitatile de angajare, informeaza un comunicat emis de Saatchi&Saatchi PR. Intalnirile au inceput sa fie organizate incepand cu luna aprilie.

La intalnirile precedente studentii i-au cunoscut pe Radu Florescu (Presedinte UAPR si CEO Centrade Saatchi & Saatchi Romania), Lucian Georgescu (Managing Partner, GAV) si Claudia Chirilescu (Managing Partner, Spoon Media).

Pe 14 mai studentii vor putea discuta cu Adrian Botan (VP Creative Excellence, McCann Erickson CEE) si pe 3 iunie cu Ionut Harabagiu (COO, Brand Support).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

SectiuneRelated