CINEPUB by GAV, prezent la EAVE Marketing Workshop

CINEPUB by GAV, prezent la EAVE Marketing Workshop

Dorina Oarga (Project Manager CINEPUB) va participa in perioada 18-22 noiembrie la EAVE Marketing Workshop, la Luxemburg.

Programul intensiv este dedicat marketingului de film, parcurgand toate etapele unui film, de la stadiul de dezvoltare, la productie, prezenta in festivaluri de film si distributie (lansare in cinematografe si nu numai). Dorina Oarga este singurul participant roman la editia din acest an.

EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs, este cea mai mare organizatie profesionala europeana de training, project development si networking pentru producatorii audiovideo.

"CINEPUB este un proiect unicat, nu doar la noi, ci si in lume, dezvoltat de GAV, prima agentie de marketing cultural si content accelaration din Romania. Suntem onorati ca dupa SOFA (School of Film Agents), CINEPUB ”merge la scoala” la EAVE, cea mai prestigioasa asociatie a industriei cinematografice europene. CINEPUB a crescut mult in lunile de la lansare, va continua sa o faca in 2016 cu autori si continut de calitate, iar in decembrie vom lansa oficial primul proiect de content produs exclusiv de GAV pentru CINEPUB".
Lucian Georgescu (Managing Partner, GAV)

EAVE Marketing Workshop va consta in sesiuni de lucru de grup conduse de experti de renume EAVE, care vor ajuta participantii sa analizeze potentialul de vanzari si marketing al proiectului lor si sa dezvolte abordari strategice unice si inovatoare, prin care sa atraga si sa fidelizeze publicul.

Workshopul va fi coordonat de Pim Hermeling (Head of Studies, September Films). De asemenea, printre experti se vor regasi Fraser Bensted (trailer editor, Picture Production Company), Gudrun Burie (publicist, The PR Factory), Sarah Calderon (marketing consultant, The Film Agency), Dan Light (interactive and social media consultant, Glass Eye), Frans van Gestel (producer, Topkapi Films) si Susan Wendt (sales agent, TrustNordisk).

In luna august, CINEPUB 2nd Life, proiectul pilot al CINEPUB, a fost unul dintre cele opt proiecte cu potential in industria cinematografica selectate pentru a participa la cea de-a treia editie a prestigioasei SOFA - School of Film Agents. Dorina Oarga a prezentat la workshopul de la Wroclaw noul proiect al platformei de film romanesc independent.


SOFA Group

CINEPUB este primul portal de cinema romanesc care distribuie gratuit online productii autohtone, fictiune, documentar, animatie, raritati, lungi si scurte.

CINEPUB 2nd Life isi propune digitalizarea filmelor de scoala semnate de cineasti romani, astazi consacrati, printr-un parteneriat cu Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” din Bucuresti (UNATC) si Google. CINEPUB si CINEPUB 2nd Life sunt proiecte si marci ale GAV, agentie de comunicare, specializata in content offline si online, pionier al marketingului cultural autohton.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related