Lucian Georgescu este membru al juriului Golden Drum

Lucian Georgescu, Managing Partner GAV, este membru al juriului la Festivalul de Publicitate al Noii Europe "Golden Drum", sectiunea “Campanii de advertising”. Cea de-a 17-a editie a Festivalului se va desfasura in perioada 6-9 octombrie 2010, la Portoroz, in Slovenia. Sectiunea “Campanii” este singura deschisa creatiei publicitare din intreaga lume, etapa de prezentari live desfasurandu-se miercuri, in prima zi a evenimentului.

Veteran al publicitatii romanesti, primul director de creatie roman numit la conducerea executiva a unei multinationale (Graffiti/BBDO - 1999), primul jurat roman la Golden Drum (2003) si ambasadorul in Romania al celui mai important festival regional, Lucian Georgescu este fondator si manager al agentiei GAV, parte a retelei independente Interpartners.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related