Rhapsody Films, o noua casa de productie in Romania

Astazi si-a inceput activitatea in Romania casa de productie full-service Rhapsody Films, informeaza un comunicat emis de InKComm PR. Pe langa productia de spoturi publicitare, Rhapsody Films ofera agentiilor acces la regizori internationali si locali.

De asemenea, compania isi propune sa produca spoturi internationale in Romania, dar si sa creeze propriile productii printre care documentare, emisiuni de televiziune si filme de lung metraj.

O parte dintre regizorii reprezentati de Rhapsody Films au desfasurat deja proiecte in Romania, pentru marci precum Bancpost sau Poiana.

"Va fi o companie unica, avand ca punct forte creativitatea, si, de asemenea, avand alaturi regizori de top, din domenii diverse precum comedie, actiune, drama, multi dintre ei premiati la Cannes, D&AD, The One Show si Epica D’Or. (...) Speram, astfel, sa si sprijinim afirmarea profesionistilor nostri in toate ariile de productie incluzand regia, DP, garderoba, scenografia, editarea si, de asemenea, sa consolidam reputatia creativitatii romanesti pe plan international, deja demonstrata de catre McCann Bucuresti, prin castigarea a doua Grand Prix-uri la Cannes. Dorim ca Romania sa fie mandra de cine suntem si sa aprecieze eforturile pe care le vom face pentru a concura cu cele mai bune case de productie din UK si America de Nord", a declarat Raul Dumitru (Producator Executiv, Rhapsody Films).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related