Cum arata viitorul pentru un manager de succes - demonstratie facuta de IMAGE PR pentru brandul de angajator Coca-Cola HBC

Cum arata viitorul pentru un manager de succes - demonstratie facuta de IMAGE PR pentru brandul de angajator Coca-Cola HBC

IMAGE PR a dezvoltat un stand interactiv si o aplicatie de Facebook in cadrul campaniei “Destination: Management” pentru a promova programul de Management Trainee al Coca-Cola HBC, arata un comunicat emis de agentie. Prin acest program, ajuns la a doua editie, 11 tineri absolventi vor deveni manageri in 2 ani, printr-un proces de dezvoltare accelerata.

Standul interactiv a fost creat special pentru evenimentele dedicate studentilor si absolventilor la care Coca-Cola HBC participa prin parteneriatele strategice dezvoltate cu asociatii studentesti si ONG-uri educationale. Device-ul personalizat cu vizualul campaniei si cu touchscreen integrat le arata utilizatorilor cum arata viitorul pentru un manager de succes. Cei care acceseaza aplicatia pot descoperi drumul catre o pozitie de management prin diversele ipostaze in care sunt surprinsi. Momentul este imortalizat intr-o fotografie printata pe loc, dar poate fi postata si pe pagina de Facebook a programului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related