Nici o casa de papusi nu e prea mica pentru IKEA

Nici o casa de papusi nu e prea mica pentru IKEA

"Come and play with us, Danny. Forever and ever" e una dintre replicile mele preferate din filme. Desigur, stiti ca face parte din capodopera lui Stanley Kubrik, The Shining, si este o rugaminte adresata unui baietel care se plimba cu trotineta pe holurile unui hotel de cele mai infricosatoare gemene din lume, doua fetite venite probabil din fundul iadului. Mi-am adus astazi aminte de moment, cand am vazut noul spot de la IKEA UK, care se petrece intr-o casa de papusi foarte bine compartimentata si excelent mobilata, si caruia ii prezic un viitor de viralizare.

Personajele principale ale clipului sunt un fel de papusi Barbie care isi duc existenta intr-un apartament foarte mic, insa foarte inteligent aranjat, pe fundalul unei melodii foarte bine alese, un cover dupa hitul Arethei Franklin, One Room Paradise, care spune ca fericirea nu vine daca ai palate imense, ci daca ai un cuibusor umplut de dragoste. Nimic fals, dar Dumnezeule, s-a uitat cineva la fata papusilor? Unde mai pui ca apare si un copil, care isi da jos skateboard-ul de pe un suport smecher atarnat pe perete si o impinge pe maica-sa prin casa pe el, in timp ce femeia-papusa pare ingrozita de ce i se intampla. Probabil a vazut si ea Chucky.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related