Studiu Mediascope: Romanii folosesc serviciile de mesagerie instant cu 60% mai mult decat media europeana

Studiu Mediascope: Romanii folosesc serviciile de mesagerie instant cu 60% mai mult decat media europeana

Potrivit celui mai recent studiu Mediascope, dintre utilizatorii europeni, ucrainienii petrec cel mai mult timp pe internet saptamanal (20 de ore), urmati de romani (18,6 ore) si de turci (18,3 ore), informeaza un comunicat emis de MakeSense PR.

De asemenea, romanii folosesc cel mai mult serviciile de mesagerie instant (cu 60% mai mult decat media europeana), e-mailul este folosit de aproximativ intreaga populatie de origine ceha cu acces la Internet, iar retelele sociale profesionale sunt utilizate de mai mult de 90% dintre portughezi.

In ceea ce priveste cei mai activi europeni in mediul online, danezii fac recenzii si dau feedback dupa utilizarea anumitor produse si servicii de doua ori mai mult decat media inregistrata la nivelul intregii Europe. Grecii folosesc cel mai mult blogurile (scriu pe blog de doua ori mai mult decat media europeana), iar bulgarii fac cele mai multe apeluri telefonice online, utilizand servicii cum ar fi Skype-ul, cu 89% mai mult decat utilizatorul mediu european.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related