Cea de-a saptea editie a Targului virtual Hipo.ro are loc pana pe 15 august

Cea de-a saptea editie a Targului virtual Hipo.ro are loc pana pe 15 august

Pana pe 15 august absolventii se pot inscrie la cea de-a 7 a editie a Targului virtual Hipo.ro, editie desfasurata pe platforma Hipo.ro. Evenimentul online se adreseaza in special absolventilor din promotia 2013 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara care vor sa se angajeze in aceasta vara.

Peste 20 de companii ofera tinerilor posibilitatea de a aplica la 40 de programe de internship si trainee. Majoritatea programelor se adreseaza candidatilor cu studii economice sau tehnice, insa exista si programe dedicate unor specializari de nisa precum chimie, farmacie, mecatronica sau biologie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated