Au inceput inscrierile la prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit

Au inceput inscrierile la prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit

S-a dat startul inscrierilor pentru Cupa Agentiilor la Gatit, cel mai important eveniment culinar pentru industria creativa din Romania, aflat acum la prima editie. Competitia, marca IQads si Mixtopia.ro, va avea loc pe 17 - 19 octombrie, la Kuxa Studio si se vrea a fi legatura perfecta intre placerea de a gati si creativitate.

Inscrierile se vor desfasura in perioada 11 septembrie – 10 octombrie 2013 pe baza unei taxe de 150 de euro/echipa si a formularului de inscriere disponibil public pe site-ul competitiei cupaagentiilor.iqads.ro/gatit. Formularul trebuie trimis pe adresa Monica@IQads.ro.

Reteta de succes suna astfel: un numar de maxim 24 de echipe care activeaza in marcomm (cel mult 4 participanti/echipa), provocari culinare trase la sorti in ziua evenimentului, acelasi numar si tip de ingrediente pentru a realiza proba si 1h30’ pentru a impresiona juriul.

Juriul competitiei va fi alcatuit din: Horia Virlan - bucatar profesionist, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Ionut Potinga - director national de vanzari Coseli, Georgiana Ilie - food blogger, Alexandru Ionica - food stylist si Stela Cristea – Project Manager la Gustos.ro. Fiecare membru al juriului va evalua toate echipele, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului alocat, team work, aspectul farfuriei, gust si creativitatea denumirii preparatului.

Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

In cadrul Cupei Agentiilor la Gatit vor fi oferite 8 premii: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie, Cel mai creativ logo, Cel mai creativ design de sort si Cel mai ingenios nume de preparat.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads si Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro si Radio Guerrilla.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated