Ultimele 3 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Ultimele 3 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Au mai ramas 3 zile pentru inscrierile la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL. Prima editie a Cupei va avea loc intre 16 – 18 octombrie, la Kuxa Studio, fiind o competitie marca IQads si Mixtopia.ro, cu ingrediente publicitare oferite de catre VERLA si aromata de Coseli. Aici, publicitarii vor incerca sa gaseasca legatura perfecta intre placerea de a gati, un mod sanatos de viata si creativitate.

Echipele participante la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL se pot intrece cu inspiratiune in mai multe competitii dedicate acestui eveniment. Inscrierile pentru competitia de logo-uri sunt acceptate pana pe 11 octombrie, la ora 14:00, cu logo-urile la rezolutie de minim 300 dpi. Toate inscrierile vor fi prezentate pe www.cupaagentiilor.ro/gatit pe masura ce sunt inscrise si vor fi produse de Verla si expuse la eveniment.

De asemenea, furnizor de solutii pentru industria publicitara, VERLA da ocazia agentiilor participante sa se intreaca si mai mult in creativitate oferind a doua competitie in cadrul Cupei: Competitia de design de sorturi de gatit, cu deadline de inscriere 11 octombrie, ora 16:00. Mai mult, VERLA provoaca publicitarii sa foloseasca in moduri cat mai creative materialele sale, oferindu-le ca suport pentru noi elemente inspirate din cadrul competitiei. Vor fi inventate astfel, pe suporturi din portofoliul VERLA: foto panelul in care poti sa testezi mai multe look-uri de bucatar si pufurile cu branding Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, care vor ajunge la final in birourile celor mai gourmets publicitari.

Competitiile isi vor anunta castigatorii in cadrul Galei Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL, pe data de 18 octombrie, la Kuxa Studio din Bucuresti. Pentru ambele competitii, inscrierile sunt asteptate pe adresa [email protected].

Spre fericirea noastra, Coseli este alaturi de noi in competitie oferindu-ne ingredientele dulci si aromate, sfaturi culinare pentru fiecare echipa in parte, pornind de la prajituri degustate si-ncercate si un nou membru in juriu, Ionut Potinga - specializat in dulcegarii. Pe timpul celor 3 zile ale Cupei va exista un bufet de degustare cu prajituri preparate cu produsele Coseli, iar participantii vor pleca acasa cu premii indulcite de ei.

In cadrul evenimentului va fi adusa si prima orga de instrumente de bucatarie, inventata de catre inginerii de la RoboFun. Ei sunt cei care au conceput scanner-ul superspecial Wizz Air pentru ADfel 2013 si tastatura Staropramen prezenta la Webstock 2012. RoboFun vor oferi si premii neconventionale tuturor participantilor la Cupa.

Cei care se dovedesc a fi cei mai priceputi la gatit, vor deveni maestri pana la editia viitoare a Cupei Agentiilor cu ajutorul premiilor oferite de Sian Books, parte a Grupului editorial ALL – un set de carti de gatit cu retete delicioase si usor de preparat.

Pana acum s-au inscris in competitie 8 echipe dornice sa ne faca o demonstratie a talentelor culinare: pastel spices (Pastel Age), Wave Division, Interactions, Le Rouge et Le Polonique (Presage Strategic Communications) si Dregatori la cratita (Starcom), Leo Gourmet (Leo Burnett), Delicii in lingura (Spoon Media) si Souls & Pepper (Inteligo Media). Echipele care doresc sa se inscrie trebuie sa fie formate din maxim 4 maestri bucatari ai marcomm-ului si sa trimita formularul de inscriere completat pe adresa [email protected], pana pe 10 octombrie.

Juriul competitiei va fi alcatuit din Horia Virlan - bucatar profesionist, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionica - food stylist, Ionut Potinga - director national de vanzari Coseli, Georgiana Ilie - food blogger si Stela Cristea – project manager la gustos.ro. Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro, La Cucina si Radio Guerrilla.

Despre Floriol

Floriol are grija de sanatatea ta si iti incurajeaza apetitul pentru o viata activa si o dieta echilibrata. Starea generala de bine incepe in bucatarie, dar pe cat de valoroasa este o alimentatie sanatoasa, pe atat de important este sa faci cat mai multa miscare si sa te implici in cat mai multe activitati sportive.

Despre VERLA

VERLA ofera o mostra din materialele sale la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL si demonstreaza publicitarilor ca poate sustine cu solutii cele mai creative idei, prezentandu-le de aceasta data integrate la tot pasul in Cupa in care acestia se lupta pentru titlul de Agentia Anului la Gatit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related