Incepe competitia de logo-uri pentru Cupa Agentiilor la Gatit

Incepe competitia de logo-uri pentru Cupa Agentiilor la Gatit

Anul acesta, la prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit, echipele participante se vor intrece si mai mult in creativitate cu logo-uri special create pentru eveniment, in cadrul unei competitii menita sa stimuleze sustinatorii fiecarei echipe doritoare a trofeului culinar.

Toate echipele participante la Cupa Agentiilor la Gatit se pot inscrie in competitia de logo-uri incepand de azi si pana pe 12 octombrie, la ora 14:00, prin trimiterea unui e-mail la adresa Monica@IQads.ro, cu logo-urile atat in format de print, cat si in format pentru web. Toate inscrierile vor fi prezentate in format web aici pe masura ce sunt inscrise in competitie.

Competitia de logo-uri organizata de IQads isi va anunta castigatorii in cadrul Galei Cupei Agentiilor la Gatit, aflata la prima editie, pe data de 19 octombrie, la Kuxa Studio din Bucuresti.

Juriul competitiei culinare va fi alcatuit din: Horia Virlan - bucatar profesionist, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Ionut Potinga - director national de vanzari Coseli, Georgiana Ilie - food blogger, Alexandru Ionica - food stylist si Stela Cristea – Project Manager la Gustos.ro. Regulamentul Cupei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

In cadrul Cupei Agentiilor la Gatit vor fi acordate 12 premii: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie, Cel mai creativ logo de echipa, Cel mai creativ design de sort, Cel mai ingenios nume de preparat, Cel mai gustos preparat si Cea mai interesanta combinatie de ingrediente.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads si Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro si Radio Guerrilla.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Cupa Agentiilor la Gatit este cel mai important eveniment culinar pentru industria creativa din Romania, aflat acum la prima editie. Competitia, marca IQads si Mixtopia.ro, va avea loc pe 17 - 19 octombrie, la Kuxa Studio si se vrea a fi legatura perfecta intre placerea de a gati si creativitate.

Reteta de succes suna astfel: un numar de maxim 24 de echipe care activeaza in marcomm (cel mult 4 participanti/echipa), provocari culinare trase la sorti in ziua evenimentului, acelasi numar si tip de ingrediente pentru a realiza proba si 1h30’ pentru a impresiona juriul.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated