Gurmanzi ai publicitatii, va asteptam la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Gurmanzi ai publicitatii, va asteptam la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Ne apropiem cu pasi rapizi de Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli, sarbatorita cu Privileg Catering, savurata cu Staropramen si recomandata de Mega Image. Evenimentul are loc la Kuxa Studio intre 9 – 11 aprilie si este cea mai importanta competitie culinara dedicata industriei creative din Romania.

Cele 19 echipe inscrise in competitie sunt: cook-in-action (Interactions Marketing), pastel papillon (pastel), Brand Chefs (Point Max), Dregatori la cratita (Starcom), In pie we crust! (Spoon Media), Cu de toate (Geometry Global), Infinit Cookies (Infinit Solutions), Tasty Gifts (Samdam Gifts), French Fries Mafia (Wave Division), The Institute, Leo Burnett, Webstyler, Young Cooks at Work (Advice), PRalinele (PRIME Romania), Nielsen’s Meerkats (Nielsen Romania), Verla Cohnarim Fain, Lowe & Partners, AdProduction si Hipposlicious (Hippos).

Competitia de logo-uri culinare continua pana in aceasta seara, 26 martie, ora 23:59, iar acestea trebuie sa ajunga atat in format print, cat si web, la Monica@IQads.ro, acestea fiind prezentate pe site pe masura ce sunt inscrise in competitie.

Programul complet al Cupei este disponibil aici si orice modificare a acestuia va fi anuntata in prealabil.

Juriul competitiei este format din: Alexandru Iacob (castigatorul TopChef Romania, editia aII-a), Anca Mitu (Manager Privileg Catering), Ionut Potinga (Director National de Vanzari Coseli), Maria Belu-Burtea (Editor Coordonator Click! Pofta buna!), Alexandra Sirbu (Project Manager Gustos.ro) si Cristiana Chioncel (Director Editorial La Cucina). Fiecare membru al juriului va evalua fiecare echipa, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru fiecare dintre urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului acordat pentru proba, team work, aspectul mancarii, gustul si creativitatea denumirii preparatului.

Partenerii media ai evenimentului sunt Click! Pofta buna!, Gustos.ro, La Cucina, 24FUN si Radio Guerrilla.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.ro.

Despre Floriol

Floriol are grija de sanatatea ta si iti incurajeaza apetitul pentru o viata activa si o dieta echilibrata. Starea generala de bine incepe in bucatarie, dar pe cat de valoroasa este o alimentatie sanatoasa, pe atat de important este sa faci cat mai multa miscare si sa te implici in cat mai multe activitati sportive.

Despre Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 300 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (168),  Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Parte din Delhaize Group, Mega Image isi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads si Mixtopia.ro, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal aflata la a VII-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 16 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related