Cine are nevoie de facultate cand ai "Scoala Vieti"?

Cine are nevoie de facultate cand ai "Scoala Vieti"?

Trebuie sa va dau o veste extrem de importanta. Daca cunoasteti absolventi de clasa a XII-a care au picat BAC-ul sau chiar sunteti unul dintre ei, e cazul sa va bucurati, caci, iata, tocmai am aflat ca exista viata si dupa asa ceva. Nu-i nimic daca ai picat BAC-ul pentru ca azi ti se ofera o sansa unica: "Scoala Vieti". O institutie de invatamant unica in Europa, "Scoala Vieti" ofera, printre altele, specializari in Telecomunicatii sau Dans Contemporan, daca esti o fire mai artistica. Cu profesori educati prin Italia si Spania, "Scoala Vieti" e singura sansa a celor care au picat BAC-ul. Si e o ditamai sansa.

"Scoala Vieti" a inceput astazi sa-si comunice ofertele de invatamant printr-un spot realizat de baietii de la Sector 7. Aflati mai jos tot ce trebuie sa stiti: unde sa va inscrieti, ce va asteapta si cine o sa va fie profesori. Clipul este unul extrem de complex, filmat in mai multe zone, indoor si outdoor, inclusiv in subsolul IQads, pe care cei de la Sector 7 l-au ocupat cateva ore. L-am oferit cu mare drag, mai ales pentru un scop atat de nobil:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related