Sector 7 și WOPA lansează divizia de content video integrată "Sector 7 HUB"

Sector 7 și WOPA lansează divizia de content video integrată "Sector 7 HUB"

- Asta după ce numele “TVR 0” , “Piraterie 5G”și “SCoNX” au fost respinse de partenerii de la WOPA -

Sector 7, în parteneriat cu WOPA, lansează divizia de business, Sector 7 HUB, o entitate integrată pentru dezvoltarea de content video în mediul digital, bazată pe 3 piloni cheie: branded content (creație și producție video), consultanță pentru dezvoltarea prezenței digitale a brandurilor și entertainment pentru platforme digitale (ex: Sector 7).

Sector 7 vine cu experiența în dezvoltarea de conținut, iar WOPA cu experiența de advertising, astfel că noua entitate, Sector 7 HUB are resurse și competențe integrate să creeze content 360o pentru industria de comunicare (branded series, spoturi digitale, podcasts) content educațional (educație financiară, cultură generală, programă școlară) și entertainment de televiziune și film.

"HUB-ul este un one-stop shop pentru agenții și branduri în mod egal, cu o misiune clară - dezvoltarea de conținut online relevant atât pentru client, cât și pentru public. Sector 7 HUB este inspirat de modele similare de afară, unde echipe de freelanceri cu experiență în publicitate sunt puse la masă cu regizori, producători ale mai multor case de producție și content creators, coordonate de un AV pentru a găsi cea mai bună soluție video pentru un singur spot, un flight, sau o campanie pe un an.", spune Alex Coteț (Sector 7).

 

"Existența HUB-ului urmează viziunea și strategia de dezvoltare a WOPA, aceea de a construi soluții relevante pentru branduri și consumatori. Acest HUB este o sinergie prin care combinăm expertiza de advertising cu cea de dezvoltare de conținut, venim cu o abordare integrată a serviciilor, cu proven track record și cu acces la resurse relevante, în funcție de proiect. Echipa va fi formată dintr-un mix de oameni in-house și colaboratori cu expertiză specifică.
Suntem foarte bucuroși că am găsit în Alex un partener care, pe lângă un munte de expertiză, înțelege consumatorii, nevoile brandurilor de a se conecta cu aceștia, și împărtășește valorile de #nobullshitadvertising. Ne propunem să continuăm și viziunea Sector 7, aceea de a menține focusul în dezvoltarea de conținut pe canalul de youtube al Sector 7.", explică Ionuț Datcu (fondator WOPA).

 

Alex Coteț, pe lângă proiectul de entertainment reprezentat de canalul Sector 7, adaugă o nouă direcție de business, iar parteneriatul strategic cu WOPA este menit să răspundă la nevoia brandurilor de a crea conținut video imersiv pentru consumatorii lor. În noul context, contentul video relevant va fi decisiv în relația online dintre consumator și brand, iar rata de engagement va fi moneda de schimb.

"Suntem o resursă atât pentru branduri, cât și pentru agențiile de creație și cele de media, care se văd puse tot mai des în postura de a livra serii de content. Lucrăm fie direct cu echipa de brand, fie împreună cu agențiile, pornind de la conceptul creativ. Agențiile se concentrează pe gestionarea integrată a brandurilor, iar noi venim să susținem eforturile de comunicare punând pe masă expertiza dedicată mediului digital. Este complex și costisitor la nivel de timp, să dezvolți serii de content pe care consumatorul chiar să le urmărească. Noi propunem un model prin care lucrăm împreună cu agențiile, preluând managementul verticalei de content, aliniat campaniei.", adaugă Ionuț Datcu (fondator WOPA).

 

Colaborarea WOPA - Sector 7 vine după ce în 2019 campania dezvoltată în parteneriat pentru Asociația Berarii României “Fără Alcool La Volan” – O mama la nevoie se cunoaște, a fost bine primită de public și a fost premiată în industria de digital comms.

 

Prioritățile lui Alex Coteț în următoarea perioadă vor fi legate de creșterea Sector 7 HUB și de definitivarea scenariului pentru comedia <Teambuilding>, care reprezinta și debutul său ca regizor de lungmetraj.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related