[UPDATE] Timisoreana vorbeste despre aurul de la Rosia Montana

[UPDATE] Timisoreana vorbeste despre aurul de la Rosia Montana

Nu stiu daca ati aflat, dar de vreo saptamana, cateva mii de oameni ies zilnic in strada in Bucuresti si in tara pentru a protesta pasnic fata de proiectul de minerit de la Rosia Montana. Cel putin in online, evenimentele sunt bine acoperite, in special de cei care participa la proteste si posteaza pe bloguri, Facebook si Twitter o multime de poze, filmulete si update-uri. La televizor mai putin.

Pe principiul tara arde si brand-urile se piaptana, in lumea frumoasa a paginilor de Facebook, brand-urile ne intampina in fiecare dimineata cu aceleasi cesti de cafea aburinda sau aceleasi citate din Marilyn Monroe si Mahatma Gandhi care ne povestesc despre frumusetea interioara. Contextul social, lucrurile care se intampla dincolo de ferestrele caselor si birourilor, nu prea par sa conteze. Desigur, nu e nimeni obligat sa-si dea cu parerea. Dar unii o fac. De exemplu Timisoreana, care azi a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu aluzie la aurul atat de dorit de la Rosia Montana: "Tot aurul de care avem nevoie", care, evident, este intr-o halba de bere. E creatia celor de la gmp.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Cristiana Cazacioc
acum 10 ani
Proastă idee.


Branded


Related