Guinness organizeaza pe 26 septembrie a cincea editie Arthur Guiness Day

Guinness organizeaza pe 26 septembrie a cincea editie Arthur Guiness Day

Arthur Guinness Day va avea loc anul acesta pe 26 septembrie si va fi sarbatorita in peste 55 de tari printr-o serie de concerte speciale, anunta un comunicat emis de Golin Harris. Se estimeaza ca editia de anul acesta, a cincea la numar, va avea 1.7 milioane de participanti la nivel global.

In Romania, ziua Arthur Guinness este parte a lunii Guinness, desfasurata intre 7 si 29 septembrie, perioada pe parcursul careia au avut loc evenimente in peste 80 de puburi din tara si activitati promotionale cu premii. Pe 26 septembrie, ziua fondatorului Guinness va fi sarbatorita printr-o serie de concerte si momente de magie in mai multe puburi din tara. Lista completa a spatiilor participante precum si o aplicatie speciala dedicata festivitatii se gasesc pe pagina de facebook Guinness.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related