Casa, dulce casa de portelan

Casa, dulce casa de portelan

Sa bei cafea dintr-o ceasca frumoasa, parte dintr-un set pe care sa-l scoti cu mandrie pe masa cand vine cineva in vizita. Sa ai un ceainic de care te-ai atasat si care a facut ca prepararea ceaiului sa insemne mai mult decat un pliculet aruncat intr-o cana cu apa incalzita la microunde. Sa ai un ragaz in care sa te bucuri de un obiect, care nu e smartphone sau tableta. In agitatia marelui oras si in infinitatea progamului de lucru din corporatii, nu prea mai are nimeni timp sa se gandeasca la asta.

Am gasit doua exceptii: Ana Wagner si Irina Wagner, care vor sa reaminteasca lumii ca, pe langa cele 30 de minute de miscare zilnica recomandate pentru o viata sanatoasa, mai sunt recomandate si putina arta, putina sensibilitate, putin lux – pentru un suflet sanatos. Asa a luat nastere Wagner Maison de la Porcelaine, un salon unde sunt expuse obiectele din portelan pictate manual de Ana Wagner si de artistii colaboratori. Pe langa clasicele cani si ceainice din portelan, la Maison de la Porcelaine, aflata pe Dr. Staicovici nr. 19, mai sunt de gasit bijuterii sau alte accesorii si obiecte decorative. Cum, in Romania, a face un business din pictura pe portelan pare o idee cel putin nebuneasca, am stat de vorba cu Irina Wagner, care ne-a povestit despre ce inseamna Wagner Arte, despre nevoia de bun gust si despre cum se educa el.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related