Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in octombrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in octombrie 2013

Sectorul Bookstores a generat in luna octombrie a acestui an aproape 4.500 de aparitii in online, cu aproape 53% mai mult ca in luna septembrie, si un viewership de aproape 6 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 191% pe bloguri si forumuri, 45 in retelele sociale si 3% in presa online.

 

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 Topul vizibilitatii brandurilor de Bookstores, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna octombrie de catre Carturesti, Libraria Humanitas si Diverta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related