ZeList Monitor: Social media in .ro in octombrie

ZeList Monitor: Social media in .ro in octombrie

ZeList Monitor a lansat un infografic care ofera o imagine de ansamblu asupra social media din Romania, cu situatia conturilor active, cat se publica si care este interactiunea pe cele mai importante canale online utilizate in Romania in luna octombrie, potrivit unei informari din partea TreeWorks.

Infograficul arata ca o piramida a lui Maslow. La baza sta nevoia de comunicare si relationare cu prietenii si familia si stransa interactiune cu acestia data de Facebook. La mijloc este spatiul rezervat creativitatii si spontaneitatii, oferit de YouTube, Instagram, Twitter, forumuri si bloguri, iar in varf gasim nevoia de relationare profesionala oferita de LinkedIn si cea de informare in profunzime oferita de presa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related