Treeworks lanseaza sistemul de monitorizare social media Zelist Monitor

Treeworks lanseaza sistemul de monitorizare social media Zelist Monitor

TreeWorks (www.tree.ro) a lansat in versiune private beta ZeList Monitor, aplicatie online de monitorizare social media.

Parte componenta a serviciilor oferite prin ZeList.ro, ZeList Monitor este o platforma de monitorizare a reputatiei brandurilor ce permite celor interesati sa aiba o viziune de ansamblu a social media din spatiul .ro, precum si a impactului asupra brandurilor.

In esenta, platforma analizeaza in timp real cvasitotalitatea blogurilor (inclusiv comentariile de pe acestea), a conturilor de Twitter si a presei online, punand la dispozitia utilizatorilor:

- liste de aparitii;

- alerte in timp real cu privire la ultimele posturi/twittere - precum si o evaluare a impactului acestora in functie de vizibilitatea/credibilitatea sursei;

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related