Trei agentii din grupul Leo Burnett impart contul Roche Diabetes Care Romania

Trei agentii din grupul Leo Burnett impart contul Roche Diabetes Care Romania

Leo Burnett, iLeo, Starcom si THE PRACTICE sunt agentiile care se vor ocupa de serviciile de strategie de brand, media, shopper marketing,  comunicare online si relatii publice pentru compania Roche Diabetes Care Romania. Contul a fost castigat in urma unui pitch, arata un comunicat din partea THE Practice.

“Am ales directia prezentata de Leo Burnett, iLeo, Starcom si THE PRACTICE, deoarece au venit cu propuneri strategice si declinari creative, integrate intr-o platforma de comunicare 360°. In plus, ne doream unitate si eficienta, iar cele patru agentii au dovedit ca lucreaza ca o echipa si ca inteleg principiile comunicarii pentru domeniul nostru de activitate, un domeniu complex, cu rigori si provocari semnificative”, declara Andrei Foisor (Head of Diabetes Care, Roche Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related