Hingherul cel bun cauta un maidanez erou intr-o campanie VIER PFOTEN

Hingherul cel bun cauta un maidanez erou intr-o campanie VIER PFOTEN

VIER PFOTEN Romania a anuntat lansarea campaniei "Maidanez de ajutor", un experiment prin care bucurestenii pot urmari modul in care un maidanez este recrutat dintr-un adapost sau de pe strada si este pregatit pentru a deveni cainele de asistenta al unei persoane cu dizabilitati. Protagonistul campaniei este dresorul Catalin Cornea, care va recruta caini fara stapan din adaposturile din Bucuresti si va pregati un "Maidanez de ajutor" pentru un beneficiar al terapiei, arata un comunicat emis organizatie.

Campania isi propune sa atraga atentia asupra potentialului cainilor maidanezi de a deveni "caini de asistenta" si are patru etape: incepand cu 9 decembrie 2013, Catalin Cornea va patrula in dubita cu insemnele campaniei pe strazile Bucurestiului si in adaposturi de catei, in cautarea patrupezilor cu potential de a deveni caini de asistenta. Dupa recrutare, urmeaza selectia "candidatilor", in urma careia va fi ales "Maidanezul de ajutor" – catelul care va deveni eroul principal al campaniei. In a treia etapa, catelul va trece printr-o perioada intensiva de antrenament si dresaj, iar la final, acesta va fi  oferit unei persoane cu dizabilitati. Transformarea cainelui dintr-un vagabond intr-un erou poate fi urmarita online pe pagina de Facebook a campaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related