O, brad frumos, cu cetina ta wireless

O, brad frumos, cu cetina ta wireless

S-a dus de mult vremea colindelor ascultate in surdina, in fata unui semineu in care mocneste incetisor un foc domol. Nu. Astazi, colindele rasuna din tot felul de boxe smechere, cumparate pentru petreceri, nu pentru colinde, dar fie – nitelus spirit de sarbatoare nu a omorat niciodata pe nimeni si vrea si mama sa asculte Hrusca in timp ce face cozonaci. Dar de ce n-ar putea sarbatorile sa fie vestite de un sistem audio in loc de clasicii colindatori?

Beats by Dr. Dre s-a gandit ca un brad de boxe nu strica nimanui. Zis si facut, in magazinul lor din New York, unde se inalta maiestuos un brad de 1.80 construit numai si numai din boxe Beat Pills. Partea frumoasa abia acum incepe: vizitatorii pot interactiona cu bradul via Twitter. Jocul de lumini este dictat de tweet-urile care contin hashtag-ul #BeatsHoliday, ce aprinde beculetele rosii din bradul high-tech. Globurile au fost inlocuite cu mai multe ecrane pe care apar fotografiile postate pe Instagram impreuna cu acelasi hashtag, #BeatsHoliday. Bradutul a fost construit de a&g Labs, ideea venind de la agentia Allen&Gerritsen, din Boston-Philadelphia. Bradul Beats by Dr. Dre decorat via Instagram nu este primul de acest gen din New York - in lobby-ul hotelului Carlton mai exista unul construit doar din imagini postate pe Instagram cu hashtag-ul  #MadeinNYCHoliday.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related