Cuvinte dureroase

Cuvinte dureroase

Nu stiu daca fenomenul de "bullying" intre copii si adolescenti a luat proportii foarte mari in ultimii ani sau doar a fost recent constientizat de catre adulti ca fiind o adevarata problema. Cert e ca el exista, si nu numai in SUA, de unde vin cele mai vocale cazuri. Daca ai trecut prin liceu, stii foarte bine ce greu de suportat sunt mistourile in anii aia, in special cele legate de aspectul fizic. Si daca la asta se mai adauga si violenta si hartuirea gen “taxa de protectie” sau, mai nou, umilirea online, sunt convins ca un adolescent nesigur poate ajunge un adult la fel de nesigur. Cazurile cele mai tragice se termina, din pacate, cu sinucideri.

In speranta ca vor diminua cat se poate de mult situatiile in care tinerii sunt hartuiti de colegi, o multime de organizatii din jurul lumii au initiat in ultimii ani campanii impotriva acestui fenomen. Sa aruncam o privire peste o selectie de printuri care ne arata ce efecte poate avea bullying-ul:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded