Cea mai buna muzica dintr-un spot publicitar, premiata la ON AIR MUSIC AWARDS

Cea mai buna muzica dintr-un spot publicitar, premiata la ON AIR MUSIC AWARDS

Pe 29 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, va avea loc ON AIR MUSIC AWARDS 2014 - gala industriei muzicale din Romania, organizata de Star Management. Evenimentul, ajuns la a doua editie, include anul acesta noi categorii de premiere, printre care si "cea mai buna muzica pentru un spot publicitar video", arata un comunicat emis de Star Management.

Organizatorii galei au motivat aceasta noua categorie prin faptul ca multe dintre melodiile care asigura coloana sonora a reclamelor devin hit-uri: "Ne plac reclamele realizate in strainatate si dansam de multe ori pe melodiile utilizate la realizarea acestora. De ce n-ar fi la fel si cu muzica romaneasca? Apoi, sunt multe piese care au devenit hit-uri dupa ce au fost introduse ca si coloana sonora a unui spot publicitar. Este o invitatie si o provocare atat pentru compozitori, cat si pentru agentiile de publicitate si clientii acestora", a spus Zoli Toth (Managing Partner, Star Management).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related