Strategie de brand - unul dintre cursurile de la CREATIVE LEARNING, scoala Designist.ro

Strategie de brand - unul dintre cursurile de la CREATIVE LEARNING, scoala Designist.ro

Platforma Designist.ro lanseaza CREATIVE LEARNING, scoala de cursuri creative, practice si interactive, care da idei elevilor sai despre cum sa se reinventeze profesional. Cursurile se adreseaza unei comunitati de oameni deschisi catre nou, atat celor care au pasiuni si doresc sa si le cultive, cat si celor care doresc sa si le transforme intr-o profesie sau sa se specializeze in profesia lor, arata un comunicat emis de Designist.ro.

Cursurile de lunga durata se desfasoara pe parcursul a 12 intalniri a cate 10 sedinte de seara si doua workshop-uri de weekend.

Cursurile au structura de seminar si incurajeaza interactiunea profesor-cursant si cursant-cursant. Fiecare curs cuprinde prezentari interactive, exercitii & aplicatii, studii de caz, sesiuni de intrebari si raspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practica sunt asigurate de organizatori si incluse in pret. Astfel, fiecare student are posibilitatea sa-si testeze cunostintele acumulate la curs pe parcursul desfasurarii acestuia si in cadrul workshop-urilor atasate fiecarui curs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related