Un pic de pop melodramatic romanesc, cu Robin and the Backstabbers

Un pic de pop melodramatic romanesc, cu Robin and the Backstabbers
O fotografie de Naluca (www.naluca.ml)

Usa salii de concert din noul Control a ramas intredeschisa, flancata de cativa oameni care voiau sa se racoreasca si, in acelasi timp, sa nu piarda vreuna dintre notele concertului Robin and the Backstabbers. Doi pasi mai incolo, organizatorii negociau cu cei care inca mai incercau sa cumpere un bilet la concert: "Da, mai avem bratari. Dar crede-ma ca nu mai ai loc sa intri". Cam 600 de oameni venisera sa vada o trupa care, acum patru ani, abia purta primele discutii despre cum sa faca un nou proiect muzical sa functioneze.

Ideea unei formatii a incoltit pentru prima data in 2010, cand Andrei Proca (zis si Robin, dupa personajul cu acelasi nume care apare in videoclipul "Paranoid Android" al celor de la Radiohead) s-a gandit sa creeze o trupa care sa cante cover-uri dupa albumul Graceland al cantaretului american Paul Simon. Planul initial nu si-a mai urmat cursul, lasand cale libera formatiei Robin and the Backstabbers, care a reusit sa adune, pe parcursul celor patru ani de existenta, o doza sanatoasa de simpatie din partea celor indragostiti de sound-ul lor melodramatic pop.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related