Canon a lansat noul EOS 5D Mark IV cu Robin and the Backstabbers pe fundal

Canon a lansat noul EOS 5D Mark IV cu Robin and the Backstabbers pe fundal

Când pui la un loc o mulțime de fotografi pasionați, un band pe care îl iubește toată lumea și cel mai așteptat aparat de fotografiat al anului, nu poate să iasă decât un eveniment special. Așa a fost lansat mult așteptatul DSLR Canon EOS 5D Mark IV: într-o seară de toamnă, alături de comunitatea de pasionați de fotografie, cu Robin and the Backstabbers live, pe fundalul boem al Casei Universitarilor.

Noul Canon EOS 5D Mark IV este un aparat de fotografiat ce se pliază pentru orice situație și care se adresează fotografilor din toate domeniile. Aceasta a fost premisa de la care s-a plecat în organizarea evenimentului, iar lansarea a fost gândită astfel încât să ofere un context concret pentru cei care doresc să folosească 5D Mark IV la capacitate maximă.

Pentru că scopul evenimentului a fost acela de a prezenta noul Canon EOS 5D Mark IV, lansarea s-a concentrat în jurul ideii de a scoate în evidență cele mai importante caracteristici ale acestuia: fotografii impresionante și filmări 4 K, de cea mai bună calitate.

Astfel, concertul Robin and the Backstabbers a fost înregistrat iar din materialul obținut au fost realizate trei clipuri live session pentru patru melodii ale formației, incluse pe albumul ”Bacovia Overdrive: Stalingrad vol. 1”:

Natașa

 

 Bacovia Overdrive

 

Sat după sat/Vânătoarea Regală

 

Tot in cadrul evenimentului a fost lansat și proiectul special ”This is MY Vision”, ce își propune să prezinte poveștile unor oameni care au avut curajul să își urmeze pasiunile. Proiectul este semnat de Cătălin Oprițescu, și a debutat prin prezentarea primului video 4K realizat cu ajutorul aparatului Canon EOS 5D Mark IV:

 

Echipa care a făcut posibilă această lansare a fost formată din: George Stănculeanu (Key Account Manager - Canon România),  Delia Mărgărit (Managing Partner - The GOOD Company), Elena Eana (Sr. Account Manager - The GOOD Company), Diana Barbu (Account Executive – The GOOD Company), Florence Luca (Director de Creație - Digital Friday), Teodor Bradu (Art Director - Digital Friday).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The GOOD Company

In good marcomm, there's no idea without implementation, no strategy without tactics, no wow without work. And that's what The Good Company is all about. Since 2014, we make good things happen around the marcomm... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related