[Noaptea Agentiilor – the inside story] Paine si Circ (parte din tema centrala 'craft up your life')

[Noaptea Agentiilor – the inside story] Paine si Circ (parte din tema centrala 'craft up your life')

Pentru ca, oricat am vrea, nu putem ajunge peste tot la Noaptea Agentiilor, dar vrem sa stim cum au iesit toate petrecerile, anul asta am invitat cate un reprezentant cu vorbele si aparatul foto la el sa spuna cat mai creativ cum le-a iesit party-ul. In continuare, Noela Zaharia si Amalia Necula povestesc cum a fost la MEC si Mindshare de Noaptea Agentiilor 2014.

Evenimentul reda atmosfera de balci din vremea copilariei noastre, cu gusturile si jocurile care ne aduc mereu atata bucurie!

Toate decorurile sunt facute de oamenii din agentii, iar la decoratiunile de hartie au contribuit si copiii acestora, cu care ne-am jucat intr-un weekend de craft & fun.

Capricii: vata pe bat, acadele, baloane, decoratiuni din hartie, prajiturele, gogosi, biscuiti si briose hand-made

La ‘cabina de bilete’, unii se gandesc cu pofta la micii si berea de la etaj

Menajerie. Doar un urs caruia ii plac portocalele

Take a shot – zona de testare a preciziei in aruncarea mingilor de jonglerie. Recompensa imediata

Caricatura la minut si… inghetata

Papusi, bere si floricele – impresioneaza papusile vivante daca vrei sa primesti ceva de baut

Arena de circ – “dansmatul”, reprezentatie artistica a trupei de teatru OKaua

Tribuna si loja VIP arhipline la ora 21:30 cand evenimentul MEC si Mindshare intra live cu “dansmatul” pe canalul de online streaming

Dupa dans, continuam cu un karaoke incendiar!

Veselia “la scena” continua si dupa miezul noptii

Multumim pentru sponsorizare Knorr Mustar si Algida, organizatorilor The Institute, partenerilor Grolsch, Distinct, 360 Revolution si IQads, precum si colaboratorilor nostri Cube Production, CreARTiv3.eu, Compania de teatru OKaua si Bogdan Zop Photography.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related