Noaptea Agentiilor 2013 va avea loc pe 25 aprilie

Pana pe 22 martie, agentiile de advertising, de PR, full-service, de online si interactive sau cele de media se pot inscrie la Noaptea Agentiilor 2013, care va avea loc pe 25 aprilie, incepand cu ora 20:00.

Agentiile care isi doresc sa participe pot aplica pana pe 22 martie 2013 , ora 18.00, printr-un e-mail trimis organizatorilor la adresa: teodora.calin[at]institute.ro

Pe parcursul celor trei editii de pana acum au participat aproximativ 10.000 de oameni si 35 de agentii si grupuri de agentii din Romania: 2Parale, 2activePR, AdVenture, Arena Advertising Key, BBDO Group, BrandUP, Chelgate Public Affairs&Public Relations, Cohn&Jansen JWT, DC Communication, Digital Star, DRAFT FCB, Free Communication, G2 Romania, Green Pixel, Grupul Lowe, Headvertising, HIPPOS, Idealist, iLeo, Infinit Solutions, Jazz, Leo Burnett&Target , MB Dragan, Pastel, Propaganda, Pygmalion – advertising facilitators, Rusu+Bortun Brand Growers, Saatchi & Saatchi Romania, Smart Corporation Group, Starcom MediaVest Group, The Geeks, The Practice, The Public Advisors, Webstyler si Wunderman.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related