Noaptea Agentiilor 2014 se desfasoara sub tema Craft up your life

Noaptea Agentiilor 2014 se desfasoara sub tema Craft up your life

Cea de-a cincea editie a evenimentului Noaptea Agentiilor va avea loc pe 3 aprilie, incepand cu ora 20.00. In premiera, agentiile din afara Bucurestiului pot participa in cadrul Noptii Agentiilor.

In perioada 14 februarie-4 martie, agentiile de advertising, PR, full-service, online si interactive sau agentiile de media se pot inscrie la Noaptea Agentiilor 2014, printr-un email trimis organizatorilor. Pentru a putea sa fie inclus pe harta Noptii Agentiilor 2014, un oras trebuie sa aiba minimum trei agentii de publicitate participante.

Tema editiei de anul acesta este Craft up your life!: agentiile sunt invitate sa-si prezinte echipa intr-un mod inedit, sa se laude cu hobby-urile celor din creatie, cu blogurile celor de la client service, cu voluntariatul facut de colegii lor, cu desenele de pe peretii de la bucatarie, cu prajituri, filme sau carti, pe scurt, cu tot ce inseamna creativitatea agentiei in timpul sau dincolo de orele de program. Toate agentiile participante trebuie sa organizeze un eveniment original, care sa se integreze in tema editiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

SectiuneBranded


Related