Zilele Culturale ADfel au loc intre 18 si 20 august la Fabrica

Zilele Culturale ADfel au loc intre 18 si 20 august la Fabrica

Zilele Culturale vor deschide saptamana de activari neconventionale din cadrul ADfel, evenimentul de branded entertainment ajuns anul acesta la cea de-a noua editie. Acestea se vor desfasura pe terasa Fabrica, in perioada 18 - 20 august, prin activitati de promovare neconventionala derulate de catre organizatii din zona culturala, sociala, ecologica sau educationala.

Bucurestenii (si nu numai) sunt asteptati la terasa Fabrica, dornici sa incerce si sa experimenteze lucruri noi, neconventionale, menite sa transforme o simpla teresa de bar intr-o experinta total iesita din comun. Ca de fiecare data, organizatiile vor avea la dispozitie primele 3 zile din cadrul ADfel pentru a-si implementa si prezenta cele mai nastrusnice idei, dar si cele mai nobile cauze.

ONG-urile a caror activitate se incadreaza in zona culturala, sociala, educationala sau ecologica si care vor sa se manifeste la Zilele Culturale se pot inscrie cu un mail la adresa [email protected] (pentru Voicu Dragomir, Manager Zilele Culturale ADfel). Organizatiile trebuie sa prezinte o descriere a lor si a proiectelor desfasurate, precum si doua propuneri de activari neconventionale in cadrul evenimentului, urmand ca cele care se disting sa fie selectate si incluse gratuit in programul Zilelor Culturale.

ADfel se va desfasura la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara de la ora 17.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Despre ADfel

ADfel e un eveniment IQads. E singurul eveniment de branded entertainment din Romania, playground al brandurilor si agentiilor creative si prilej pentru public pentru o iesire in oras cu final neasteptat. In cadrul celor opt editii ADfel de pana acum au fost implementate mai mult de 400 de idei neconventionale de la 100 de branduri si organizatii implicate. 

Cea mai recenta editie ADfel a avut loc anul trecut intre 12 si 18 august 2013, aratandu-le participantilor cum brandurile pot sa transforme o seara obisnuita la terasa intr-una exceptionala, prin cele 50 de idei implementate. 

Organizatiile care si-au prezentat neconventional mesajele la ADfel 2013 au fost: Delivering Life, Harap Alb Continua, Greenpeace, UNICEF, Creative Arts, Word Vision, PRIME Romania, VIP Romania, BOS Romania, Team Work, Asociatia Tinerilor Exploratori Polari din Romania, Ateliere Fara Frontiere, Atelierul de Panza, Revista de Povestiri, Booktopia, Pete de Cerneala, Free Miorita, docuArt.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related