Craft Interactive se reinventeaza

Craft Interactive se reinventeaza

Cu ocazia implinirii a patru ani de activitate, agentia digitala Craft Interactive a trecut printr-un proces de rebranding care a stat sub semnul temei 2,3,4,5. Daca 4-ul din aceasta insiruire de cifre reprezinta varsta agentiei, 5-ul se refera la numarul celor care fac momentan parte din echipa Craft Interactive, in timp ce 3 si 2 reprezinta numarul de variante ale site-ului, respectiv identitati pe care Craft le-a avut pana acum, explica un comunicat emis de agentie.

In urma repozitionarii, agentia va avea statut de digital full service, axandu-se pe noi directii in zona de mobile si punand mai mult accent pe cea de performance marketing. Noua viziune a agentiei se traduce prin mai multe prioritati: aducerea de imbunatatiri constante a rezultatelor pornind de la modelul de business al clientului, oferirea in avans a unor rezultate estimate pornind de la bugetul alocat de client, asigurarea clientilor ca toate conceptele oferite pentru campanii vin cu ceva nou.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related