Zenith Romania lanseaza versiunea imbunatatita a Socialtools

Zenith Romania lanseaza versiunea imbunatatita a Socialtools

Zenith Romania lanseaza versiunea a doua a Socialtools, instrument de monitorizare live a performantei prezentei brandurilor in social media, sub forma de pagini de Facebook, conturi in Twitter si canale de brand in Youtube. Dezvoltat de reteaua-mama ZenithOptimedia, in noua sa versiune instrumentul ofera clientilor o ampla varietate de date si insight-uri printr-o abordare strategica numita Owned First. Owned First plaseaza "owned media" (canalele proprii, de continut, ale brandurilor) in prim planul strategiei de comunicare, explica un comunicat din partea Zenith Media. 

Imbunatatirile celei de-a doua versiuni a Socialtools includ adaugarea retelei sociale Instagram, optimizarea pentru tablete si smartphone-urile cu touchscreen, imbunatatiri la nivel de design si interfata .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related