Zenith Romania adopta noua pozitionare globala a grupului – "Live ROI"

Reteaua internationala ZenithOpthimedia Group, din care face parte si Zenith Romania, se relanseaza astazi printr-un proces de rebranding global si o noua pozitionare, trecand de la "The ROI Agency" la "Live ROI", informeaza un comunicat emis de Zenith Media.

"Am fost prima agentie de media care a pus conceptul de ROI in centrul a tot ceea ce facem, iar pionieratul nostru in aceasta arie ne-a adus succesul de care ne bucuram astazi si a constituit temelia dezvoltarii noastre", a declarat Steve King (Global Chief Executive Officer, ZenithOptimedia Group).

Noua pozitionare – Live ROI – isi propune sa transmita importanta masurarii performantelor si a rentabilitatii investitiei de marketing in timp real, consolidand angajamentul agentiei pentru cresterea performantei de business a clientilor sai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related