Zenith Romania - The ROI Agency implineste 15 ani

Zenith Romania - The ROI Agency implineste 15 ani

Zenith Romania - The ROI Agency implineste 15 ani.

In anul 2000, departamentul de media al Bates Centrade Saatchi & Saatchi devenea o entitate de sine statatoare, concretizata in agentia Zenith Media Romania. Afiliata retelei globale de servicii media - ZenithOptimedia - agentia isi anunta doi ani mai tarziu pozitionarea si angajamentul in ce priveste performanta de marketing: Zenith - The ROI Agency. 

2012 a fost anul in care agentia a trecut printr-un proces de rebranding, acesta incluzand si o schimbare de nume: Zenith Media Romania a devenit Zenith Romania. 

In timp, agentia s-a extins dincolo de radacinile de media buying, aparand astfel o divizie specializata dedicata retail-ului: ZedRetail, divizia de digital marketing: ZedDigital si, respectiv, divizia dedicata branded content-ului si proiectelor neconventionale: Newcast. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related