Cinci "oameni la puterea a 5-a", premiati de Samsung

Cinci "oameni la puterea a 5-a", premiati de Samsung

Campania "Oameni la puterea a 5-a", creata in jurul flagship-ului Samsung Galaxy S5 si desfasurata intre 20 mai si 14 iulie 2014, si-a ales castigatorii. In cadrul acesteia, 26 de povesti inspirationale au fost aduse in fata publicului, care a trebuit sa le voteze, intre 1 si 14 iulie, pe cele mai impresionante. Ionut Budisteanu, echipa Creative Monkeyz, Florin Stanculescu, Mircea Serediuc si Anton Duma sunt cei cinci castigatori, premiati cu cate un telefon Galaxy S5. Unul dintre cei 11.000 de oameni care au votat a fost rasplatit si el, prin tragere la sorti, cu un smartphone Samsung Galaxy S5. Campania a fost coordonata de Starcom MediaVest si dezvoltata cu ajutorul iLeo. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related