Utilizatorii pot schimba destinul unui copil abuzat, intr-un videoclip interactiv UNICEF semnat Lowe&Partners

Utilizatorii pot schimba destinul unui copil abuzat, intr-un videoclip interactiv UNICEF semnat Lowe&Partners

UNICEF lanseaza astazi in Romania un videoclip interactiv, dedicat prevenirii violentei impotriva copiilor, ca parte a campaniei globale #STOPviolentei. Utilizatorii de pe YouTube care urmaresc clipul pot schimba destinul unui copil abuzat. Conceptul a fost creat de Lowe&Partners, arata un comunicat trimis de organizatie.

"Violenta se poate ascunde acolo unde nu te astepti. Chiar si in tine" este mesajul clipului prin care se atrage atentia asupra formelor de violenta ignorate sau tolerate la nivel social.

"Din pacate, violenta ramane un subiect tabu, acceptat in mod tacit. Daca alegem sa nu facem nimic, copiii inteleg ca violenta este parte din viata lor, iar acest lucru este inacceptabil. Violenta verbala este cel mai putin constientizata, desi efectele sunt nocive pentru copil si il afecteaza pe termen lung", a declarat Sandie Blanchet (Reprezentant, UNICEF Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related