Sa ne teleportam bijutieristic intr-un viitor alternativ: LaCercei.ro

Sa ne teleportam bijutieristic intr-un viitor alternativ: LaCercei.ro

Diana e din Brasov, sta in Bucuresti, lucreaza la o multinationala si, in timpul liber, se dedica misiunii de a face cunoscut Steampunk-ul prin bijuterii. In cateva cuvinte, Steampunk-ul e un curent artistic retro-futurist, care cuprinde literatura sci-fi, filme, muzica, haine, bijuterii, jocuri video - toate bazate pe ideea unui viitor imaginat (deseori, post-apocaliptic), petrecut intr-o societate similara cu cea din vremea epocii victoriene, dominata de tot felul de masinarii care functioneaza numai si numai pe baza motorului cu abur.

Proiectul LaCercei a inceput din pasiunea Dianei pentru mesterit. De la inceput, cand avea numai cercei din lemn, LaCercei.ro a devenit acum un butic de inspiratie steampunk cu pandantive, inele si butoni care, trebuie spus, se fac remarcate de la departare. Sunt facute din parti de ceasuri vechi, rasina si alte materiale, si ies niste frumuseti ciudate care redau atmosfera unui viitor-trecut reimaginat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded